Epoxy-behandling af gulve og andre overflader

Epoxy behandling af virksomhedslokaler

Vi har flere års erfaring og ekspertise i overfladebehandling med alle typer epoxy produkter.

Epoxy er et utroligt slidstærkt malerprodukt og derfor specielt velegnet til maling af gulve og andre overflader, der udsættes for store fysiske og kemiske påvirkninger indenfor industrien og andre lokaliteter hvor der ligeledes stilles høje krav til plane overflader for nem rengøring og god hygiejne.

Et epoxygulv er en skridsikker og langtidsholdbar fugefri gulvløsning, velegnet til:

  • Industrigulve
  • Lager- og produktionshaller
  • Garager og værksteder
  • Klinikker
  • Parkeringshuse
  • Storkøkkener
  • Slagterier

Epoxybehandling er også velegnet som færdig gulvbelægning udendørs på altaner, terrasser samt på flisebelægninger og beton.

De bedste værktøjer, giver det bedste gulvresultat!
For at sikre det mest solide, glatte og rengøringsvenlige gulvresultat, fjerner vi først den gamle belægning til fast bund,- herefter anvender vi vores effektive HTC Superfloor maskine til at slibe overfladen helt glat og ensartet, inden vi starter selve epoxybehandlingen af gulvet. Dette sikrer et slidstærkt og helt plant gulvresultat.

Vi går ikke på kompromis med sikkerhed og miljøet!
Alle vores opgaver med epoxy udføres indenfor de seneste gældende miljøkrav og regler, samt med moderne værktøjer – til sikkerhed for både vores kunder og vores medarbejdere.
Via vores leverandører bliver vi løbende efteruddannet og rådgivet, således at vi kan arbejde med epoxy på den mest miljøvenlige og effektive måde.

Få et uforpligtende tilbud på en epoxybehandling af gulve eller andre overflader.

Hent denne artikel som PDF? Download her!
HPH-Nyhedsbrev-til-Print