Korkgulve

Haro Korkgulve

Korkgulve er et miljøvenligt og naturligt gulv, med mange positive egenskaber og lang holdbarhed,

– hvilket gør kork til et oplagt valg som gulvbelægning i boliger, erhvervsmiljøer og lokaler, hvor der stilles krav til høj komfort og et gulv med en lyddæmpende overflade, der samtidigt er rengøringsvenligt og kan tåle en travl hverdag.
Kork er et naturprodukt udvundet af barken fra træsorten korkegen, som indeholder mange luftceller, hvilket gør et korkgulv særdeles behageligt, blødt og lunt at gå eller stå på, – og igennem disse egenskaber, beskytter et korkgulv vores fødder, knæ og ryg mod hårde stød, hvilket igen betyder at det er specielt velegnet som gulvbelægning hos folk med knæ- eller rygproblemer.

Korkgulve er trendy:

Haro Korkgulve for børneværelse
Foto: Haro.com
Kork er 100% naturligt, bæredygtigt og det giver et sundt indeklima, samtidigt med at det virker isolerende og ikke optager snavs og mider, – en fordel som også allergikere og astmatikere er glade for. Alt i alt egenskaberer som ingen andre gulvbelægninger pt. samlet kan tilbyde til funktionelle opholdsrum.

Moderne korkgulve fra de førende producenter fremstilles idag i mange flotte designs og mønstre, med en vinylbelagt beskyttende overflade, hvilket gør dem særdeles slidstærke og rengøringsvenlige uden at gå på kompromis med de kvaliteter som kork fra naturens side indeholder.

Vores erfarne gulvmontører giver dig gerne professionel rådgivning og vi udfører alle opgaver med udgangspunkt i dine ønsker og de muligheder der er tilstede.