Vores Malerarbejde

Professionelt malerhåndværk med kreativitet og kvalitetsarbejde til tiden!

“H. Palle Hansens’s Eftf. ApS står for et elegant og grundigt malerarbejde.”

Malermester HPHVi har sans for detaljerne og lægger vægt på et ordentligt malerarbejde, – fra den første spartling til den afsluttende rengøring.
Farver og smukke overflader er med til at skabe den stemning, som du ønsker. Benyt dig derfor af vores rådgivning og professionelle faglighed, når du skal træffe valg om farver og materialer.

Malermestre, H. Palle Hansens Eftf. ApS.

Vi løser alle typer maleropgaver!

Lige fra istandsættelse af de småsprossede kældervinduer til renovering af boliger, ejendomme og bygningsfacader, samt gavle, virksomhedslokaler og industrigulve. Vi har mange års erfaring med maleropgaver og rådgiver dig gerne om, hvordan du sikrer den bedste vedligeholdelse, så huset eller ejendommen altid fremstår smukt og velplejet overalt.

Vi er fagligt opdateret

– Og vi rådgiver dig gerne omkring din næste maleropgave eller nye renoveringsprojekt. Vores medarbejdere er fagligt veluddannede og opdateret indenfor branchen – og udfører de opgaver i virksomheden, som de hver især er bedst til.

Bæredygtigt Malerfirma

Bæredygtighed er tænkt helt ind i vores hverdag. Det gælder fx. den maling, vi bruger. Det er kvalitets maling fra Norsjö, der både er Svanemærket, Allergimærket og har EU Blomsten. Det betyder, at malingen er mindst muligt skadelig for miljøet.

Få et uforpligtende tilbud ?

Kontakt os for en nærmere dialog.

Scroll to Top