Vores HPH firmaprofil:

“Vi står for Elegant og grundigt malerarbejde”

Malermestre, H. Palle Hansens Eftf. ApS.

Malerfirmaet H. Palle Hansens Eftf. ApS blev grundlagt i 1962:

Firmaets politik har altid været at lægge vægt på at udføre et ordentligt, professionelt malerarbejde med sans for detaljerne, – lige fra den første spartling til den afsluttende rengøring.

Malerfirmaet blev i 2002 overtaget af nuværende malermester Frank Andersen. Siden 2019 har malermester Kristoffer Pedersen, nu som 3. generation, ligeledes været en del af firmaets daglige ledelse og salg.
Et af vores mål er at sætte den højeste standard for hvordan en god håndværksvirksomhed skal drives i forhold til håndværksmæssig- og faglig kvalitet, pålidelighed overfor vores kunder og medarbejdertrivsel i hverdagen.

H. Palle Hansen’s Eftf. ApS. er Medlem af Danske Malermestre samt optaget i Byggeriets Evaluerings Center.

Modernisering af plejehjem

“Kun med tilfredse og veluddannede medarbejdere kan vi opnå en høj kvalitet i vores udførte opgaver”:

Vores vision er at tilbyde vores kunder godt håndværk og kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, – samt at gå forrest når det gælder arbejdsmiljø, medarbejderudvikling, bæredygtighed og teknisk-faglig innovation.

Vi er fagligt opdateret

– Og vi rådgiver dig gerne omkring din næste maleropgave eller nye projekt. Vores medarbejdere er alle fagligt veluddannede og opdateret indenfor branchen – og beskæftiger sig med de opgaver i virksomheden, som de hver især er bedst til.

Bæredygtigt Malerfirma

Bæredygtighed er tænkt helt ind i hverdagen. Det gælder fx. den maling, vi bruger. Det er kvalitets-maling fra Norsjö, der både er Svanemærket, Allergimærket og har EU Blomsten. Det betyder, at malingen er mindst muligt skadelig for miljøet.

Vi støtter sport og mennesker lokalt:

BK Frem

Boldklubben Frem

Læs mere her…

Nørrebro United Logo

Nørrebro United

Læs mere her…

Vigerslev Boldklub

Vigerslev Boldklub

Læs mere her…

Få et uforpligtende tilbud ?

Kontakt os for en nærmere dialog.

Scroll to Top